Quick links

NAPOVEDUJEMO

  • 27.3.2017/18:00 - varuhinja se bo udeležila svečane prireditve z naslovom Navzgor se širi rožmarin, ki ga ob svoji 60. obletnici v Kulturnem centru Španski borci pripravlja Kulturno-prosvetno in športno rekreativno društvo slepih in slabovidnih Karel Jeraj.
  • 27.3.2017/18:00 - namestnika varuhinje Ivan Šelih, tudi vodja Državnega preventivnega mehanizma (DPM), in Miha Horvat, svetovalci Varuha in člani DPM Robert Gačnik, mag. Jure Markič in Lili Jazbec ter predstavniki nevladnih organizacij, ki z Varuhom delujejo v okviru DPM, bodo v prostorih Varuha sprejeli delegacijo Evropskega odbora za preprečevanje mučenja ter nehumanega in poniževalnega ravnanja (European Committee for the Prevention of Torture and Inhuman or Degrading Treatment or Punishment (CPT), ki bo v Sloveniji opravil redni periodični pregled v okviru svojih pristojnosti.
  • 29.3.2017/11:00 - varuhinja bo predstavila svoje stališče kot udeleženka okrogle mize z naslovom Si upamo nastaviti ogledalo in se vprašati: kakšna je vrednost in kakšno je spoštovanje zaposlenih v javni upravi?, ki ga na Fakulteti za upravo v Ljubljani v okviru 3. akademije javnega sektorja pripravlja Svetovalno izobraževalni center.
  • 30.3.2017/15:30 - varuhinja bo v prostorih Varuha na obisk sprejela avtrijsko veleposlanico nj. eksc. mag. Sigrid Berka.

Poslovanje zunaj sedeža

Partnerji v projektu

NOVO - 3. odziv Sveta

Spremljajte nas

Subscribe to newsletter

Please enter your e-mail address for subscribing to our newsletter:
Legal information   |   Privacy   |   Contact Made by: Nova Vizija d.d.