Hitre povezave

Okolje in prostor

NAPOVEDUJEMO

  • 24.1.2018 -  varuhinja, generalni sekretar Varuha Kristijan Lovrak in direktorica strokovne službe Martina Ocepek se bodo v prostorih Varuha na rednem delovnem sestanku srečali z generalno sekretarko Vlade RS mag. Lilijano Kozlovič.
  • 25.1.2018 - varuhinja, njen namestnik Ivan Šelih ter svetovalci Varuha Nataša Bratož, Ana Polutnik, Andreja Srebotni in mag. Uroš Kovačič se bodo v prostorih Varuha srečali z  vodjo Službe za nadzor organizacije poslovanja sodišč na Ministrstvu za pravosodje Miranom Jazbinškom, ki jim bo predstavil dosedanje delo novoustanovljene Službe.
  • 26.1.2017 - generalni sekretar Kristijan Lovrak in svetovalec Varuha mag. Jure Markič se bosta na Gospodarski zbornici Slovenije udeležila posveta ob Evropskem dnevu varstva osebnih podatkov z naslovom Katere naloge in izzivi čakajo pooblaščene osebe za varstvo podatkov in kaj njihovo imenovanje pomeni za organizacijo, pa tudi kaj za varstvo osebnih podatkov nasploh. Posvet pripravljata Informacijski pooblaščenec Republike Slovenije in Gospodarska zbornica Slovenije.
  • 27.1.2018 - varuhinja bo nagovorila udeležence spominske slovesnosti v spomin na poboj udeležencev partijske šole v Cerknem januarja 1944, ki ga pri spomeniku na Brdcih v Cerknem pripravljata Združenje borcev za ohranjanje vrednot NOB Idrija - Cerkno in območno združenje KOZB Cerkno.
  • 28.1.2018 - varuhinja se bo v Kinu Šiška udeležila spominske prireditve ob svetovnem dnevu spomina na žrtve holokavsta in nagovorila udeležence.

Poslovanje zunaj sedeža

Zbornik prispevkov

Demenci prijazni

Spremljajte nas

Prijava na e-novice

Prosimo, vpišite Vaš elektronski naslov za prejemanje elektronskih novic:
Pravne informacije   |   Zasebnost   |   Kontakt Izvedba: Nova Vizija d.d.