Varuh ДЌlovekovih pravic

Varuh

ČP

Referenca in mentor 2016

Varuhinja človekovih pravic Vlasta Nussdorfer je v sredo, 8. 6. 2016, kot ena od Ambasadorjev znanja v projektu Life Learning Academia podelila priznanje Referenca 2016 avtorju naloge z naslovom Analiza stanja na področju odvajanja in čiščenja komunalne in padavinske vode nad 1500 m nadmorske višine Aljažu Maleku.

Nalogo, ki sicer ni lektorirana, lahko preberete tukaj.

Na dogodku v okviru Akademsko - gospodarskega kongresa v Kongresnem centru Brdo pri Kranju je priznanje iz rok  dr. Stojana Sorčana, generalnega direktorja Direktorata za visoko šolstvo na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport, prejela tudi mentorica, direktorica strokovne službe Varuha Martina Ocepek.

Priznanja Referenca mladim služijo kot potrdilo, da so dober potencial in jim lahko povečajo možnosti pri iskanju zaposlitve.

Projekt Ambasadorji znanj je pripravila Life learning akademija. To so uveljavljene in znane osebnosti, ki imajo znanje iz svoje stroke ter delujejo v gospodarskih družbah ali javnih institucijah. Njihova vloga je, da v podjetju ali instituciji med mladimi na podlagi pravilnikov izberejo najboljše mlade potenciale in jih odlikujejo z nagrado Referenca. Ambasadorji znanj izpolnjujejo tudi visoka etična merila.

Natisni: