Varuh ДЌlovekovih pravic

Varuh

ČP

Obvestilo o zaključku javne objave za zasedbo prostega delovnega mesta Sodelavec pripravnik v Strokovni službi Varuha

Obveščamo vas, da sta bili na podlagi javne objave za zasedbo prostega delovnega mesta Sodelavec pripravnik v Strokovni službi Varuha, ki je bila objavljena na spletni strani Varuha človekovih pravic Republike Slovenije in Zavodu Republike Slovenije za zaposlovanje (reg. št. prijave: OT17133), dne 2. 12. 2022 , izbrani dve kandidatki.

Neizbrani kandidati imajo pravico do vpogleda v vse podatke, ki sta jih izbrani kandidatki navedli v prijavi na javno objavo in dokazujejo izpolnjevanje natečajnih pogojev, ravno tako pa imajo pravico do vpogleda v gradiva izbirnega postopka.

Informacije o natečajnem postopku posreduje Moniki Pivk, po elektronski pošti monika.pivk(at)varuh-rs.si, tel.: 01/475 00 28.

Natisni:

Na javnem natečaju za zasedbo prostega uradniškega delovnega mesta Sodelavec v Strokovni službi Varuha, ki je bil objavljen na spletni strani Varuha...

Več

Varuh človekovih pravic Republike Slovenije objavlja[1] javni natečaj za zasedbo prostega uradniškega delovnega mesta Svetovalec Varuha I v Strokovni...

Več