Natisni vsebino

Avtorici kvalitativne analize prvostopenjskih odločb s področja mednarodne zaščite prejeli priznanje

01.06.2017 12:30
Kategorija: Delovanje in dogajanje


Varuhinja človekovih pravic Vlasta Nussdorfer, direktorica strokovne službe Martina Ocepek in svetovalka Varuha Mojca Valjavec so se v sredo, 31. 5 2017, udeležile svečane prireditve Akademsko - gospodarskega kongresa v Kongresnem centru Brdo pri Kranju.

Pod mentorstvom svetovalke Varuha Mojce Valjavec je Živa Cotič v okviru projekta Ambasadorji znanja, ki poteka pod okriljem akademije Life learning, pripravila metodološki del za kvalitativno analizo prvostopenjskih odločb s področja mednarodne zaščite v obdobju 2014 do 2016.

Varuhinja človekovih pravic Vlasta Nussdorfer je, kot ena od ambasadorjev znanja v projektu Life Learning Academia, eni od avtoric analize Živi Cotič podelila priznanje Referenca 2017, njeni mentorici in soavtorici Mojci Valjavec pa priznanje Mentor 2017. Priznanje Referenca dokazuje potencial mladih in jim lahko poveča možnosti pri iskanju zaposlitve.

Projekt Ambasadorji znanj že vrsto let pripravlja Life learning akademija. To so uveljavljene in znane osebnosti, ki imajo znanje iz svoje stroke ter delujejo v gospodarskih družbah ali javnih institucijah. Njihova vloga je, da v podjetju ali instituciji med mladimi na podlagi pravilnikov izberejo najboljše mlade potenciale in jih odlikujejo z nagrado Referenca. Ambasadorji znanj izpolnjujejo tudi visoka etična merila.

 


Nazaj
Pravne informacije   |   Zasebnost   |   Kontakt Izvedba: Nova Vizija d.d.